ÖLJYNJAKELU / JÄTEÖLJY

Nesteiden jakelulaitteet

Maahantuomme laadukkaat Italialaiset OMPI- ja PIUSI-nesteidenjakelulaitteet. Tehtaille on myönnetty ISO9001 sertifikaatit laadun takeena. OMPI on valmistanut ammattikäyttöön tarkoitettuja jakelulaitteita yli 20 vuoden ajan. OMPI valikoimassa on kaikkea öljyjen, nesteiden, rasvan ja paineilman jakeluun ja käsittelyyn. Tehtaan valmistamat pumput, mittarit,, nesteiden sekoituslaitteet, seurantajärjestemät , letkukelat jne ovat laadukkaita ja kestäviä ammattilasten suosimia laitteita ympäri maailman. PIUSI on valmistanut laadukkaita ammattilaislaitteita yli 60 vuoden ajan ja on erikoistunut esim AD-Blue ja seurantajärjelmien kehittämiseen

Öljyn jakelulaitteet

Öljynjakelupumppuja on valikoimassamma eri painesuhteilla ja tuotoilla aina teollisuuspumppuihin asti. Tynnyri- tai seinäasennuksille on saatavana omat varusteensa. Digitaalimittareiden valikoima kattaa mittarit vaaittuihin ja suurille tuotoille.. Letkukelavalikoima kattaa kelat jopa 50m – 1” letkuihin saakka. Keloja on eri nesteille tarjolla runsaalla valikoimalla ja moneen tarkoitukseen. Öljynvalvontaan on tarjolla ohjelmisto, jolla voidaan hallita kaikkia korjaamon öljypumppuja historiatietoineen sekä säiliöiden tilannetta.

Jäteöljyn käsittelylaitteet

Jäteöljyn keräilykärryjä on valikoimassa sekä kevyelle että raskaalle kalustolle.Jäteöljyn siirtoon löytyy eri ratkaisuja runsaasti Valikoimassamme myös jäteöljyn varastointiin erilaisia ratkaisuja.

Rasvan jakelulaitteet

Rasvan jakelulaitteita on valikoimassamme pienistä laitteista aina teollisuusrasvapumppuihin saakka.

Jakelulaitteet muille nesteille

Jakelulaitevalikoimamme kattaa pumput, kelat, mittarit ja pistoolit vaativiin kemikaaleihin asti.

Kysy lisää myynnistämme ja etsimme ratkaisun sinullekin.

LATAA kevyt luettelo. Mikäli tarvitset tarkempia tietoja, otathan yhteyttä myyntiimme